Kevät ja kesä 2018

Kesäkausi

 

Touko-kesäkuu 16.5.-20.6.

Latin Sweatmaanantaiklo 18.00-19.00
Latin Solomaanantaiklo 19.00-20.00
Latin Core keskiviikkoklo 18.00-20.00

 

Heinäkuu 11.7., 18.7. ja 25.7.

Latin Core  keskiviikkoklo 18.00-20.00

 

Katso tuntikuvaukset kevätkauden kohdalta, joka siis jatkuu 14.5. saakka. Kesän tunneille käyvät nykyiset tuntiliput (1 lippu = 1 tunti). Lippuja saa ostaa tunnin alussa ohjaajalta laskulla.

 

Kevätkausi 7.1.-14.5.

 

Ryhmiä ei ole viikolla 10 (Hiihtoloma), eikä pääsiäisenä 30.3-2.4.

Kevätkaudella 7.1.-14.5. on ryhmää kohden 17 harjoituskertaa

Alle kouluikäisten ryhmät

 

Naperot & Vekarat

Naperot & Vekarat on pienten lasten ryhmä, jossa tutustutaan leikin kautta tanssiin ja erilaisiin rytmeihin. Ryhmässä otetaan haltuun niin oma keho kuin tila, jossa liikutaan. Tanssi tulee tutuksi tanssiharjoitusten ja rytmiharjoitusten kautta, samalla opetellaan toimimaan ryhmässä ja huomioimaan muita.

Jalassa olisi hyvä olla sisätossut. Ohjeellinen ikäraja on 3-5 vuotta. Lapsi voi tulla ryhmään, kun hän jaksaa toimia aikuisen ohjauksessa puolen tunnin ajan. Etenkin nuorimpien lasten vanhemmat voivat seurata tuntia, jos oma lapsi kaipaa vanhemman läsnäoloa.

Ryhmää ohjaavat Pinja Koskela ja Ida Pihl

Aika: Keskiviikkoisin kello 18.00-18.30

Kausimaksu

 

Kouluikäisten ryhmät

 

ShowStars!

Disan ShowStars! ryhmät ovat kouluikäisille ja kouluikää lähestyville tytöille ja pojille suunnattuja energisiä tanssiryhmiä, joissa harjoitellaan showtanssin elementtejä mukaansa tempaavan latinalaismusiikin tahdissa. Tunneilla et tarvitse omaa paria, joten mukaan voit tulla niin yksin kuin kaverinkin kanssa!

Alkeisryhmässä aloitetaan tutustuminen yleisimpiin latinalaistansseihin show elementeillä höystettynä ja et tarvitse aiempaa tanssitaustaa. Jatkoryhmässä tansseihin tutustuminen etenee pidemmälle ja jatkoryhmään voit siirtyä alkeisryhmästä tai tulla mukaan, jos sinulla on muuta tanssitaustaa.

Ryhmiä ohjaa Disa Kortelainen

Aika alkeisryhmä: Maanantaisin 18.00-18.45

Aika jatkoryhmä: Maanantaisin 18.45-19.30

Kausimaksu

 

Nuorten ja aikuisten paritanssi

 

Sunnuntain paritanssiryhmässä tutustumme tanssiin harrastuksena ja liikuntamuotona. Harjoittelemme tanssiasentoa sekä perusaskelia ja kuvioita kuuteen tanssiin, valssiin, tangoon, quickstepiin, sambaan, chacha:han ja jiveen.

Ryhmässä ei tarvita aiempaa tanssitaustaa ja varusteeksi riittävät sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja tossut tai sukat. Myöhemmin harrastuksen jatkuessa tanssikengät helpottavat menoa. Jos tanssi kiinnostaa, mutta sinulla ei ole paria, tule kurkkaamaan miltä laji näyttää ja katsomaan, jos vaikka löytäisit ryhmästä itsellesi parin.

Tiistain Practice-tunnilla keskitytään paritanssiin kilpatanssin näkökulmasta. Ryhmä kuuluu paritanssin kausimaksuun. Tunneilla parit harjoittelevat omia koreografioitaan ja hiovat suorituksiaan valmentajan läsnä ollessa. Practicessa tehdään myös fysiikkaa ja liikkuvuutta kehittäviä harjoituksia.

Aika:

Paritanssi: sunnuntaisin klo 14.30-16

Practice: tiistaisin klo 18-19.30

Kausimaksu

 

Latin ryhmät

 

Latin Sweat

Näillä tanssitunneilla otetaan hiki irti kuumien lattarirytmien siivittämänä. Vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa menoa, jossa liike vie mennessään! Nyt ei liikuta hammasta purren vaan musiikista ja tanssista nauttien! Tunneilla harjoitellaan koreografioita eri latinalaistansseihin ja mukaan voi tulla tanssitaustalla tai ilman. Tunneille soveltuvat normaalit liikuntavaatteet. Voit lähteä liikkeelle sisäliikuntakengillä ja harrastuksen jatkuessa voit hankkia tanssiin suunnitellut kengät, esim. tanssilenkkarit. Latin Sweat on hyvä ponnahduslauta esimerkiksi ShowTanssiin, joka on kasvattanut viime aikoina hurjasti suosiotaan. Tällä hetkellä Puijonlaakson saleilla harjoittelee aktiivisesti kaksi Markku Hyvärisen ohjaamaa Show-ryhmää.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Keskiviikkoisin kello 18.00-19.00

 

Latin Solo

Ryhmässä harjoitellaan latinalaistanssien perustekniikkaa. Tunneilla hiotaan tanssien yksityiskohtia sekä yksin että kaverin kanssa. Tansseina kilpatanssilattarit eli samba, cha cha , paso doble, rumba ja jive.

Ryhmää ohjaavat Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen

Aika: Keskiviikkoisin kello 19.00-20.00

 

Latin Core

Latin Core tunneilla keskitytään pidempiin koreografioihin. Tunnit on tarkoitettu latinalaistansseja jo pidempään harrastaneille. Sarjat ovat pitkiä ja sopivan vaativia.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Maanantaisin kello 18.30-20.00 (2x45min)

 

Latin Dance

Ryhmässä jatketaan siitä, mihin Latin Sweat jää. Tunneilla lähdetään rakentamaan koreografioita kaikkiin latinalaistansseihin. Alkukoreografiat ovat helppoja ja niihin pääsee kiinni lyhyemmälläkin tanssikokemuksella. Tunnit säilyttävät kuitenkin Latin Sweatista tutun vauhdikkuuden.

Ryhmää ohjaavat Markku Hyvärinen ja Juho Taskinen

Aika: Latin Dance lopetettu keväältä 2018 vähäisen kävijämäärän vuoksi

 

Latin tunneilla käytössä on Tanssi-Savon lippuvihko.