Syyskausi 2018

 

Syyskausi 20.8.-9.12.

 

Naperot&Vekarat tanssivat 12 kertaa ajalla 5.9.-28.11.

Muilla ryhmillä 15 harjoituskertaa.

Ryhmiä ei ole syyslomaviikolla 42.

Alle kouluikäisten ryhmät

Naperot & Vekarat

Naperot & Vekarat on pienten lasten ryhmä, jossa tutustutaan leikin kautta tanssiin ja erilaisiin rytmeihin. Ryhmässä otetaan haltuun niin oma keho kuin tila, jossa liikutaan. Tanssi tulee tutuksi tanssiharjoitusten ja rytmiharjoitusten kautta, samalla opetellaan toimimaan ryhmässä ja huomioimaan muita.

Jalassa olisi hyvä olla sisätossut. Ohjeellinen ikäraja on 3-5 vuotta. Lapsi voi tulla ryhmään, kun hän jaksaa toimia aikuisen ohjauksessa puolen tunnin ajan. Etenkin nuorimpien lasten vanhemmat voivat seurata tuntia, jos oma lapsi kaipaa vanhemman läsnäoloa.

Ryhmää ohjaa Pinja Koskela

Aika: Keskiviikkoisin kello 18.15-18.45

Kausimaksu

 

Kouluikäisten ryhmät

 

ShowStars!

Disan ShowStars! ryhmät ovat kouluikäisille ja kouluikää lähestyville tytöille ja pojille suunnattuja energisiä tanssiryhmiä, joissa harjoitellaan showtanssin elementtejä mukaansa tempaavan latinalaismusiikin tahdissa. Tunneilla et tarvitse omaa paria, joten mukaan voit tulla niin yksin kuin kaverinkin kanssa!

Alkeisryhmässä aloitetaan tutustuminen yleisimpiin latinalaistansseihin show elementeillä höystettynä ja et tarvitse aiempaa tanssitaustaa. Jatkoryhmässä tansseihin tutustuminen etenee pidemmälle ja jatkoryhmään voit siirtyä alkeisryhmästä tai tulla mukaan, jos sinulla on muuta tanssitaustaa.

Ryhmiä ohjaa Disa Kortelainen

Alkeisryhmä: Maanantaisin 18.00-18.45

Jatkoryhmä: ei syyskaudella 2018

Kausimaksu

 

Nuorten ja aikuisten ryhmät


Paritanssin jatkoryhmässä syvennetään osaamista jo aiemmin tutuksi tulleihin tansseihin tanssiin, valssiin, tangoon, quickstepiin, sambaan, chacha:han ja jiveen. Lisäksi mukaan tulee myös uusia tansseja foxtrot, quickstep, rumba ja paso doble. Tunneilla harjoitellaan omia koreografioita ja haastavampia vuoroja ja käydään läpi tanssitekniikkaa.

Ryhmiä ohjaavat Nitta Kortelainen, Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen

Jatkoryhmä: Sunnuntaisin 14.00-15.30

Kausimaksu

 

Kuopio Burlesquen alkeisjatko burleskikurssi

Alkeisjatkokurssilla syvennytään burleskin liikekieleen ja ilmaisuun lisää. Kurssilla hiomme jo opittuja liikkeitä ja opettelemme uusia, sukellamme syvemmälle ilmaisun puolelle ja yleisökontaktiin. Luvassa on uusi loppukoreografia! Koreografia sisältää riisumista. Tältä kurssilta saat lisää inspiraatiota ja työkaluja tulevaa esiintyjän uraasi varten;) Ohjaajina toimivat Kuopio Burlesquen tuliset tissien heiluttajat Miss Acrolicious & Velvet Van Hoos! Molemmat heistä kuuluvat Suomen Burleskinstituutin ammattitaitoiseen joukkoon.

Alkeisjatkokurssi on suunnattu Kuopio Burlesquen alkeiskurssin tai muiden kaupunkien kurssien käyneille. Lisäksi myös heille, joilla on perustietämys burleskin historiasta ja useampi työpaja jo käytynä. Huomioithan myös että koreografiassa riisutaan eli sinun täytyy myös uskaltaa olla rintaliiveillä muiden kurssilaisten edessä. Miksei myös ilmankin;)

Ryhmää ohjaavat Miss Acrolicious ja Velvet Van Hoos

Aika: Torstaisin kello 18-20 vuoroviikoin rivitanssituntien kanssa. Burleski-tunnit 13.9., 27.9., 11.10., 25.10., 8.11. ja 22.11.

Huom! Ryhmän hallinnoi Kuopio Burlesque, jonka kautta hoidetaan ilmoittautuminen ja laskutus. Kurssi toteutuu mikäli osallistujia on vähintään 6 hlöä.

Ilmoittautumiset (otsikolla alkeisjatkokurssi) ja lisätiedustelut: missacrolicious@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova. Maksuohjeet ja lisätiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin hinta 160 eur / hlö.

 

Lippuvihkoryhmät - Latintunnit ja rivitanssi

Näille tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen

 

Latin Sweat

Näillä tanssitunneilla otetaan hiki irti kuumien lattarirytmien siivittämänä. Vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa menoa, jossa liike vie mennessään! Nyt ei liikuta hammasta purren vaan musiikista ja tanssista nauttien! Tunneilla harjoitellaan koreografioita eri latinalaistansseihin ja mukaan voi tulla tanssitaustalla tai ilman. Tunneille soveltuvat normaalit liikuntavaatteet. Voit lähteä liikkeelle sisäliikuntakengillä ja harrastuksen jatkuessa voit hankkia tanssiin suunnitellut kengät, esim. tanssilenkkarit. Latin Sweat on hyvä ponnahduslauta esimerkiksi ShowTanssiin, joka on kasvattanut viime aikoina hurjasti suosiotaan. Tällä hetkellä Puijonlaakson saleilla harjoittelee aktiivisesti kaksi Markku Hyvärisen ohjaamaa Show-ryhmää.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Keskiviikkoisin kello 18.00-19.00

 

Latin Solo

Ryhmässä harjoitellaan latinalaistanssien perustekniikkaa. Tunneilla hiotaan tanssien yksityiskohtia, harjoituksia voi tehdä sekä yksin että parin kanssa. Tunneille et siis tarvitse omaa paria. Tansseina kilpatanssilattarit eli samba, cha cha, paso doble, rumba ja jive.

Ryhmää ohjaavat Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen

Aika: Keskiviikkoisin kello 19.00-20.00

 

Latin Core

Latin Core tunneilla keskitytään pidempiin koreografioihin. Tunnit on tarkoitettu latinalaistansseja jo pidempään harrastaneille. Sarjat ovat pitkiä ja sopivan vaativia.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Maanantaisin kello 18.15-20.15

 

Rivitanssi

Rivitanssitunnit toteutetaan yhteistyössä Rivitanssiseura Crazy Devilsin kanssa.

Tunneilla opetellaan eritasoisia rivitansseja helpoista haastavampiin. Opeteltaviin tansseihin käydään ensin läpi tanssin koreografia, jonka jälkeen tanssitaan askeleet sen kappaleen tahtiin, johon tanssi on koreografioitu. Rivitanssin musiikin kirjo on laaja ja opetusmusiikkina voidaan kuulla kaikkea country-musiikista lattareihin tai hip hopista valssiin.

Rivitanssissa et tarvitse paria, mutta sinun ei tarvitse tanssia yksin, sillä ympärilläsi on muita, jotka tanssivat samaa tanssia. Yhteisöllisyys ja tanssin ilo kuuluvat olennaisena osana tuntien ohjelmaan. Varaa tunnille mukaan tanssikengät tai -tossut, liikunnalliset vaatteet ja vesipullo.

Ryhmää ohjaa Crazy Devilsin Katariina Hirvonen

Aika: Torstaisin kello 18-20 vuoroviikoin burleskituntien kanssa. Rivitanssitunnit 20.9., 4.10., 1.11., 15.11. ja 29.11.

 

Kilpatanssi

Kilpatanssijat voivat osallistua sunnuntain aikuisten paritanssin jatkoryhmään. Lisäksi seura tarjoaa erinomaiset puitteet itsenäiseen harjoitteluun, joten kausimaksuun sisältyy salin käyttöoikeus silloin, kun salit ovat vapaina. Kilpatanssijoille järjestetään myös ryhmävalmennustunteja tanssijoiden kesken erikseen sovittavina ajankohtina ja nämä laskutetaan erikseen.