Syyskausi 2019

 

Syyskausi 12.8.- 15.12  (Ei tunteja viikolla 42)

 

Uusi Latin jatkotunti tiistaisin klo 19-20

Naperot&Vekarat tanssivat 8 kertaa ajalla 21.8. - 9.10.

Showstars-tunnit 10 kertaa 19.8-28.10

Pari/kilpatanssin F-tason alkeisryhmä 18.8.-6.10 (lippuvihkomaksu)

 

Kausimaksulliset ryhmät - Ilmoittaudu näihin ryhmiin kauden alussa

 

Naperot & Vekarat

 

Naperot & Vekarat on pienten lasten ryhmä, jossa tutustutaan leikin kautta tanssiin ja erilaisiin rytmeihin. Ryhmässä otetaan haltuun niin oma keho kuin tila, jossa liikutaan. Tanssi tulee tutuksi tanssiharjoitusten ja rytmiharjoitusten kautta, samalla opetellaan toimimaan ryhmässä ja huomioimaan muita.

Jalassa olisi hyvä olla sisätossut. Ohjeellinen ikäraja on 3-5 vuotta. Lapsi voi tulla ryhmään, kun hän jaksaa toimia aikuisen ohjauksessa puolen tunnin ajan. Etenkin nuorimpien lasten vanhemmat voivat seurata tuntia, jos oma lapsi kaipaa vanhemman läsnäoloa.

Ryhmää ohjaa Disa Kortelainen

Aika: Keskiviikkoisin 21.8. alkaen kello 18.00-18.30

 

ShowStars!

Disan ShowStars! on kouluikäisille ja kouluikää lähestyville tytöille ja pojille suunnattu energinen tanssiryhmä, jossa harjoitellaan showtanssin elementtejä mukaansa tempaavan latinalaismusiikin tahdissa. Vaikutteita ammennetaan niin kilpatanssilattareista kuin muistakin latinalaistansseista. Tunneilla et tarvitse omaa paria, joten mukaan voit tulla yksin tai kaverin kanssa! Mukaan ovat tervetulleita niin aiemmin tanssineet, kuin uutta harrastusta etsivät.

Showstarsissa on mahdollisuus myös kilpailuun tähtäävään harjoitteluun. Tästä keskustelemme ryhmäläisten kanssa kauden alussa. 

Ryhmää ohjaa Disa Kortelainen

Aika: Maanantaisin 19.8 alkaen 18.00-18.45

 

Viikkoryhmät (pl. paritanssin alkeisryhmä) ajalla 12.8.-15.12  ei ilmoittautumista

 

Parit/kilpatanssin F-tason alkeisryhmä 18.8-6.10

Tunneilla perehdytään neljään kilpatanssiin: valssiin, tangoon, chachaan ja jiveen. Harjoitukset lähtevät perusteista ja antavat valmiudet siirtyä nopeastikin myös muihin kilpatansseihin. Tunneilla tehdään yksittäis- ja pariharjoituksia ja rakennetaan koreografioita em. tansseihin. 

Ryhmiä ohjaavat Nitta Kortelainen, Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen

Aika: Sunnuntaisinanantaisin 18.8. alkaen kello 13.00-14.00. HUOM! Ei ilmoittautumista, maksu Tanssi-Savon lipulla (1 lippu / krt)

 

Latin Sweat

Näillä tanssitunneilla otetaan hiki irti kuumien lattarirytmien siivittämänä. Vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa menoa, jossa liike vie mennessään! Nyt ei liikuta hammasta purren vaan musiikista ja tanssista nauttien! Tunneilla harjoitellaan koreografioita eri latinalaistansseihin ja mukaan voi tulla tanssitaustalla tai ilman. Tunneille soveltuvat normaalit liikuntavaatteet. Voit lähteä liikkeelle sisäliikuntakengillä ja harrastuksen jatkuessa voit hankkia tanssiin suunnitellut kengät, esim. tanssilenkkarit. Latin Sweat on hyvä ponnahduslauta esimerkiksi ShowTanssiin, joka on kasvattanut viime aikoina hurjasti suosiotaan.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Keskiviikkoisin kello 18.30-19.30

 

Latin Basic

Latin-ryhmien uutena tulokkaana tarjoamme vasta-alkajille suunnatun alkeisryhmän. Ryhmässä lähdetään aivan perusteista liikkeelle. Kilpatanssilattareihin opetellaan perusaskeleet ja tuntien edetessä opetellaan lyhyitä koreografioita. Alkuun pääset sukilla tai sisäliikuntakengillä, mutta innostuksen iskiessä kannattaa hankkia tanssiin paremmin soveltuva jalkineet, tanssikengät tai tanssilenkkarit.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen (varahenkilönä Disa Kortelainen)

Aika: Tiistaisin kello 18.00-19.00

 

Latin Jatko

Ryhmä jatkaa Basic tuntien viitoittamalla tiellä. Koreografiat siirtyvä pidempiin sarjoihin ja perusaskeleiden lisäksi askelkuviot monipuolistuvat. Jatkotunti on tie kohti maanantaisia Core tunteja.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen (varahenkilönä Disa Kortelainen)

Aika: Tiistaisin kello 19.00-20.00


Latin Core

Koreografiapainotteisilla Latin Core tunneilla keskitytään pidempiin koreografioihin. Tunnit on tarkoitettu latinalaistansseja jo pidempään harrastaneille, joten sarjat ovat pitkiä ja sopivan vaativia. Tunneilla tanssitaan ilman paria.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Maanantaisin kello 18.00-20.00

 

Paritanssin jatkotunnit ja Kilpatanssi 1.9-10.11

Paritanssin jatkokurssilaiset osallistuvat ohjatuille tunneille yhdessä kilpatanssijoiden kanssa. 

Kilpatanssijat harjoittelevat itsenäisesti ja ohjatuilla ryhmätunneilla sunnuntaisin. Kilpatanssijoiden kausimaksuun sisältyy salin käyttöoikeus silloin, kun salit ovat vapaina.

Kausimaksuun kuuluu loppusyksystä järjestettävä leiri. Kilpatanssijoille järjestetään myös ryhmävalmennustunteja tanssijoiden kesken erikseen sovittavina ajankohtina ja nämä laskutetaan erikseen.

HUOM! Paritanssiin ja kilpatanssiin on oma valintalaatikko ilmoittautumisen yhteydessä. Valitse kumpaan ryhmään kuulut.

Aika: Sunnuntaisin 1.9. alkaen kello 14.00-15.30