Kevätkausi 2019

 

Kevätkausi 13.1.-29.4.

 

Naperot&Vekarat tanssivat 10 kertaa ajalla 23.1.-3.4.

Muilla ryhmillä 14 harjoituskertaa.

Ryhmiä ei ole 3.-9. maaliskuuta eikä 21.-22. huhtikuuta

Lasten paritanssin alkeet

Ryhmässä opetellaan tanssin perusteita, asentoja ja rytmiä ja opetellaan perusteet mm, valssiin, tangoon, chacha:n ja jiveen. Ryhmässä ei tarvita aiempaa tanssikokemusta ja varusteeksi riittävät sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja tossut tai sukat. Ryhmä on suunnattu alakouluikäisille.

Ryhmää ohjaavat Nitta Iliev ja Juho Taskinen

Aika: Sunnuntaisin klo 14.30-15.15

3.2.-14.4. Tunnit ovat MAKSUTTOMIA!

ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

 

 

Kausimaksulliset ryhmät - Ilmoittaudu näihin ryhmiin kauden alussa

 

Naperot & Vekarat

 

Naperot & Vekarat on pienten lasten ryhmä, jossa tutustutaan leikin kautta tanssiin ja erilaisiin rytmeihin. Ryhmässä otetaan haltuun niin oma keho kuin tila, jossa liikutaan. Tanssi tulee tutuksi tanssiharjoitusten ja rytmiharjoitusten kautta, samalla opetellaan toimimaan ryhmässä ja huomioimaan muita.

Jalassa olisi hyvä olla sisätossut. Ohjeellinen ikäraja on 3-5 vuotta. Lapsi voi tulla ryhmään, kun hän jaksaa toimia aikuisen ohjauksessa puolen tunnin ajan. Etenkin nuorimpien lasten vanhemmat voivat seurata tuntia, jos oma lapsi kaipaa vanhemman läsnäoloa.

Ryhmää ohjaa Pinja Koskela

Aika: Keskiviikkoisin kello 18.15-18.45

 

ShowStars!

Disan ShowStars! on kouluikäisille ja kouluikää lähestyville tytöille ja pojille suunnattu energinen tanssiryhmä, jossa harjoitellaan showtanssin elementtejä mukaansa tempaavan latinalaismusiikin tahdissa. Vaikutteita ammennetaan niin kilpatanssilattareista kuin muistakin latinalaistansseista. Tunneilla et tarvitse omaa paria, joten mukaan voit tulla yksin tai kaverin kanssa! Mukaan ovat tervetulleita niin aiemmin tanssineet, kuin uutta harrastusta etsivät.

Ryhmää ohjaa Disa Kortelainen

Aika: Maanantaisin 18.00-18.45

 

Paritanssin jatkoryhmä nuorille ja aikuisille

syvennetään osaamista jo aiemmin tutuksi tulleihin tansseihin tanssiin, valssiin, tangoon, quickstepiin, sambaan, chacha:han ja jiveen. Lisäksi mukaan tulee myös uusia tansseja foxtrot, quickstep, rumba ja paso doble. Tunneilla harjoitellaan omia koreografioita ja haastavampia vuoroja ja käydään läpi tanssitekniikkaa.

Ryhmiä ohjaavat Nitta Kortelainen, Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen

Aika: Sunnuntaisin 13.00-14.30

 

Kuopio Burlesquen burleskin alkeiskurssi

Oletko miettinyt mitä burleski todella on? Haaveiletko mahdollisesti itse esiintymisestä? Nyt on mahdollisuus tutustua burleskiin ammattiohjaajien johdolla. Kuopio Burlesque järjestää kuuden kerran tiiviskurssin, jossa tutustutaan burleskin liikekieleen tanssien, päästään leikittelemään ilmaisuharjoitusten parissa ja perehdytään burleskin historiaan ja nykytilanteeseen. Kurssilla harjoitellaan myös ryhmäkoreografia!

Ohjaajina burleski-instituutin ohjaaja Miss Acrolicious ja lähettiläs Velvet van Hoos.

Aika ja paikka: Joka toinen torstai klo 18-20: 14.2., 28.2., 14.3., 28.3., 11.4., 25.4. Tanssisavon Tanssisalit

Kenelle kurssi on suunnattu? Kaikille yli 18-vuotiaille burleskista kiinnostuneille! Voit olla ensikertalainen tai jo hieman kokeneempikin harrastaja.

Hinta 160€ per henkilö

Sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen missacrolicious@gmail.com otsikolla Alkeiskurssi 2019. Kurssi toteutuu mikäli osallistujia vähintään 6 hlöä. Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksu- ja pukeutumisohjeet.

Huom! Ryhmän hallinnoi Kuopio Burlesque, jonka kautta hoidetaan ilmoittautuminen ja laskutus

 

Lippuvihkoryhmät - Näille tunneille ei tarvitse ilmoittautua

 

Rivitanssi

Rivitanssitunnit toteutetaan yhteistyössä Rivitanssiseura Crazy Devilsin kanssa.

Tunneilla opetellaan eritasoisia rivitansseja helpoista haastavampiin. Opeteltaviin tansseihin käydään ensin läpi tanssin koreografia, jonka jälkeen tanssitaan askeleet sen kappaleen tahtiin, johon tanssi on koreografioitu. Rivitanssin musiikin kirjo on laaja ja opetusmusiikkina voidaan kuulla kaikkea country-musiikista lattareihin tai hip hopista valssiin.

Rivitanssissa et tarvitse paria, mutta sinun ei tarvitse tanssia yksin, sillä ympärilläsi on muita, jotka tanssivat samaa tanssia. Yhteisöllisyys ja tanssin ilo kuuluvat olennaisena osana tuntien ohjelmaan. Varaa tunnille mukaan tanssikengät tai -tossut, liikunnalliset vaatteet ja vesipullo.

Ryhmää ohjaa Crazy Devilsin Katariina Hirvonen

Aika: Torstaisin kello 18.00-20.00 vuoroviikoin burleskituntien kanssa. Rivitanssitunnit 10.1., 24.1., 7.2., 21.2., 21.3., 4.4.

 

Latin Sweat

Näillä tanssitunneilla otetaan hiki irti kuumien lattarirytmien siivittämänä. Vauhdikasta ja mukaansa tempaavaa menoa, jossa liike vie mennessään! Nyt ei liikuta hammasta purren vaan musiikista ja tanssista nauttien! Tunneilla harjoitellaan koreografioita eri latinalaistansseihin ja mukaan voi tulla tanssitaustalla tai ilman. Tunneille soveltuvat normaalit liikuntavaatteet. Voit lähteä liikkeelle sisäliikuntakengillä ja harrastuksen jatkuessa voit hankkia tanssiin suunnitellut kengät, esim. tanssilenkkarit. Latin Sweat on hyvä ponnahduslauta esimerkiksi ShowTanssiin, joka on kasvattanut viime aikoina hurjasti suosiotaan.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Keskiviikkoisin kello 18.30-19.30

 

Latin Technique

Ryhmässä harjoitellaan latinalaistanssien perustekniikkaa. Tunneilla hiotaan tanssien yksityiskohtia, harjoituksia voi tehdä sekä yksin että parin kanssa. Tunneille et siis tarvitse omaa paria. Tansseina kilpatanssilattarit eli samba, cha cha, paso doble, rumba ja jive. Tunnit sopivat sekä kilpatanssijoille että harrastajille, jotka haluavat parantaa omaa tanssiaan.

Ryhmää ohjaavat Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen

Aika: Keskiviikkoisin kello 19.30-20.30

 

Latin Basic

Latin-ryhmien uutena tulokkaana tarjoamme vasta-alkajille suunnatun alkeisryhmän. Ryhmässä lähdetään aivan perusteista liikkeelle. Kilpatanssilattareihin opetellaan perusaskeleet ja tuntien edetessä opetellaan lyhyitä koreografioita. Alkuun pääset sukilla tai sisäliikuntakengillä, mutta innostuksen iskiessä kannattaa hankkia tanssiin paremmin soveltuva jalkineet, tanssikengät tai tanssilenkkarit.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Tiistaisin kello 18.00-19.00

 

Latin Core

Koreografiapainotteisilla Latin Core tunneilla keskitytään pidempiin koreografioihin. Tunnit on tarkoitettu latinalaistansseja jo pidempään harrastaneille, joten sarjat ovat pitkiä ja sopivan vaativia. Tunneilla tanssitaan ilman paria.

Ryhmää ohjaa Markku Hyvärinen

Aika: Maanantaisin kello 18.00-20.00

 

Kilpatanssi

Kilpatanssijat voivat osallistua sunnuntain aikuisten paritanssin jatkoryhmään. Lisäksi seura tarjoaa erinomaiset puitteet itsenäiseen harjoitteluun, joten kausimaksuun sisältyy salin käyttöoikeus silloin, kun salit ovat vapaina. Kilpatanssijoille järjestetään myös ryhmävalmennustunteja tanssijoiden kesken erikseen sovittavina ajankohtina ja nämä laskutetaan erikseen.

Tiistaisin 15.1., 5.2., 26.2., 19.3. ja 9.4. kello 19-20 kilpatanssijoille on varattu harjoitusvuoro Practise-tyyppiseen kisavetojen harjoitteluun ohjaajan läsnäollessa. Näiltä kerroilta veloitetaan 1 tuntilippu/tanssija.