Latin style ja Latino show tunnit

Latino show

Latino Show on kilpailumuoto, joka soveltuu erinomaisesti erilaisia lattaritansseja harrastaneille: salsaajille, seuratanssijoille, kilpatanssijoille, bailatinon tai muun yksintanssilajin harrastajille. Lajissa pääsee hyödyntämään osaamistaan ja saa samalla uudenlaista esiintymis- ja kilpailukokemusta. Latino show tuo vaihtelua ja monipuolisuutta harjoitteluun sekä opettaa ryhmätyöskentelyä. Laji avaa myös parittomille tanssijoille mahdollisuuden kilpailla, sillä pienryhmä voi muodostua vaikka pelkästään naisista.

Latino Show tuo autenttiset latinaistanssit tähän päivään monimuotoisina – traditioita kunnioittaen, kohti uutta kurkottaen.

Latin style

Latin Style sarjat tarjoavat tanssinharrastajille nopean ja matalankynnyksen väylän osallistua tanssikilpailuihin mikäli jotain kokemusta latinalaistansseista jo on. Laji pohjaa tanssiurheilun vakioituihin latinalais-amerikkalaistansseihin.

Kilpailu on muodoltaan tanssiurheilukilpailun tyylinen, sillä kilpailijat tanssivat yhtä aikaa järjestäjän valitsemaan musiikkiin.

Tämä uusi kilpailusarja soveltuu erityisesti tanssiurheiluseurojen ja tanssiurheiluun erikoistuneiden tanssistudioiden/-koulujen parittomille tanssijoille. Samoin laji sopii kaikille tanssikoulujen oppilaille, jotka käyvät esim. Soolo latin, Latino Show- tai Bailatino-tunneilla ja haluavat saada haastetta harrastukseensa harjoittelemalla tavoitteellisemmin kilpailua varten sekä kerryttää esiintymiskokemustaan!

Näissä molemmissa kilpaillaan junioreissa, nuorissa ja aikuisissa! Soolona, duona tai ryhmänä

Ryhmät Keskiviikkoisin 5.6.-10.7.2024klo 18.00-19.30

Tunneille ennakko ilmoittautuminen! tanssisavo@gmail.com

Hinta: Kesätunnit 12x45 min 150€ (tunnit jatkuu ajalla 14.8-11.12.2024)

Voit myös ostaa kesän ja syksyn tunnit 46x45min yhteishintaan 420€

Maksut Epassi, Smartum, Pankkikortti, Lasku tai Osamaksu.