Teemat

Ilmoittautumislomakkeet löydät sivun alalaidasta. Teemapäivät tanssitaan Tanssi-Savon salilla ja niihin voivat osallistua niin vakituiset tanssijamme kuin vierailijatkin.

 

Syyskausi 2018

   

24.11.

klo 11.00-14.30

Teholattarit

29.12.

klo 11.00-14.30

Teholattarit

 

  

 


Teholattarit

Maken jo tutuksi tulleet teholattarit tarjoavat aimo annoksen latinalaistanssien perustekniikkaa alan rautaisen ammattilaisen opettamana. Tunneilla tehdään perustekniikkaharjoituksia ja sovelletaan opittua lyhyisiin tunneilla opeteltaviin koreografiapätkiin. Maken selkeä pala palalta etenevä opetustapa näkyy tuntien jatkuvassa suosiossa, näillä tunneilla opit varmasti. Tunneilla et tarvitse paria, mukaan tanssi- tai harjoituskengät, juotavaa ja vähän välipalaa.

 

Rivitanssi

Tunneilla opetellaan helppoja rivitansseja. Aluksi käydään läpi tanssin koreografia, jonka jälkeen tanssitaan askeleet sen kappaleen tahtiin, johon tanssi on koreografioitu. Rivitanssin musiikin kirjo on laaja ja opetusmusiikkina voidaan kuulla kaikkea country-musiikista lattareihin tai hip hopista valssiin.

Rivitanssissa et tarvitse paria, mutta sinun ei tarvitse tanssia yksin, sillä ympärilläsi on muita, jotka tanssivat samaa tanssia. Yhteisöllisyys ja tanssin ilo kuuluvat olennaisena osana tuntien ohjelmaan. Varaa tunnille mukaan tanssikengät tai -tossut, liikunnalliset vaatteet ja vesipullo.

Teemalauantaiden opettajana toimii kuopiolaisen rivitanssiseura Crazy Devilsin riveissä tanssiva Katariina Hirvonen.

 

Burleski

Miss Acrolicious on tulisieluinen ja vauhdikas taskuvenus, joka viettelee yleisönsä huikealla akrobatialla ja elegantilla sulokkuudellaan. Tämä pitkän linjan sirkustaitelija, päivätyönään sirkustaiteenohjaaja, aloitti yhdistämään sirkusta ja burleskia vuonna 2010 menestyksekkäästi omalaatuisella tyylillään. Hän on esiintynyt mm. Helsingin, Tukholman, New Yorkin ja Rooman kansainvälisillä burleskifestivaaleilla ja Burlesque Hall Of  Fame Best Debut-sarjassa Las Vegasissa vuonna 2017, monien muiden tapahtumien lisäksi, hurmaten yleisönsä joka kerta. Hänellä on hyvin harvinainen taito: hän osaa pyörittää tasseleita päälläseisonnassa!

Tällä tunnilla tutustumme burleskin perusteisiin, kuten poseeraamiseen ja kävelyyn. Lisäksi testaamme villejä bump´n grindeja ja hykerryttäviä shimmy´n shakeja! Laita päällesi mukavat vaatteet joissa tunnet olosi luontevaksi. Hameen ja korkkarit saa laittaa, mutta ei ole pakko.


Hinnat

Maksu laskulla tai Tanssi-Savon tuntilipuilla (käteismaksuja ei enää oteta vastaan).

Teholattarit: 45 € / hlö tai 5 lippua. Hinta laskutetaan kokonaisuudessaan, vaikka tanssisit vain osan päivästä.

Ilmoittaudu Teholattarit 29.12.

*
*
*

Ilmoittautuminen 27.12. mennessä. Leiripäivä järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu vähintään kahdeksan (8) osallistujaa

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.