Teemat

Teemapäivät tanssitaan Tanssi-Savon salilla ja niihin voivat osallistua niin vakituiset tanssijamme kuin vierailijatkin. Ohjeet ilmoittautumiseen ja peruuntumisiin löydät sivun alalaidasta.

 

Kevätkausi 2019

8.6.

klo 11.00-14.15

Teholattarit

 


 

Teholattarit

Maken jo tutuksi tulleet teholattarit tarjoavat aimo annoksen latinalaistanssien perustekniikkaa alan rautaisen ammattilaisen opettamana. Tunneilla tehdään perustekniikkaharjoituksia ja sovelletaan opittua lyhyisiin tunneilla opeteltaviin koreografiapätkiin. Maken selkeä pala palalta etenevä opetustapa näkyy tuntien jatkuvassa suosiossa, näillä tunneilla opit varmasti. Tunneilla et tarvitse paria, mukaan tanssi- tai harjoituskengät, juotavaa ja vähän välipalaa.

 


Hinnat

Maksu laskulla tai Tanssi-Savon tuntilipuilla (käteismaksuja ei oteta vastaan).

Teholattarit: 45 € / hlö tai 5 lippua. Hinta laskutetaan kokonaisuudessaan, vaikka tanssisit vain osan päivästä.


 

Ilmoittautumiset ja perumiset

 

KAIKKI ILMOITTAUTUMISET ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA.

Ilmoittautumiset pääsääntöisesti määräpäivään mennessä. Teemapäivän toteutuminen päätetään määräpäivään mennessä tulleiden ilmoittautumisten perusteella. Jälki-ilmoittautua voi, jos leiri toteutuu ja leirillä on tilaa.

PERUMINEN SAMALLA LOMAKKEELLA

Jos joudut perumaan jo tehdyn ilmoittautumisen, niin lähetä lomake uudelleen, mutta nimikenttään tieto PERUUNTUMINEN - OMA NIMI. Lomakkeen kautta tieto saavuttaa myös rahastonhoitajan, laskutus tapahtuu lomaketietojen perusteella.


 

Ilmoittaudu Teholattarit 8.6.

*
*
*

Ilmoittautuminen 6.6. mennessä. Leiripäivä järjestetään, jos mukaan ilmoittautuu vähintään kahdeksan (8) osallistujaa

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.