Yhteystiedot

Tanssi-Savo ry on Suomen tanssiurheiluliiton jäsenseura.

Olemme vireä kuopiolainen vuonna 2005 perustettu tanssiseura. Monipuolisesta kurssitarjonnastamme löytyy jotain kaikille tanssista hullaantuneille, niin harrastelijoille kuin kilpatanssijoillekin.

Tarjoamme kaikille tanssijoille korkeatasoisen ammattiohjauksen alkeista lähtien sekä hyvät harjoittelumahdollisuudet.

 

Laskutusosoite ja yhteydenotot

tanssisavo [at] gmail.com

Huom! Yksityistuntien varaukset suoraan valmentajilta!

 

Postiosoite

Tanssi-Savo ry, c/o Karhunen, Kevättömänpolku 10, 71870 Harjamäki

Y-tunnus 2009247-5

 

Tanssisalit

Suunnistajantie 4, Puijonlaakso, Kuopio (Sisäänkäynti Suunnistajantien puolelta)


HALLITUS

 

Puheenjohtaja Antti Karhunen, puh. 044 5736559.

Varapuheenjohtaja Nitta Iliev, puh. 040 1625921

Sihteeri Anna-Mari Eskelinen

Jäsen Pirjo Tuovinen

Jäsen Markku Hyvärinen

Jäsen Mirka Karhunen

 


TOIMIHENKILÖT

 

Rahastonhoitaja: Elina Jarho, puh. 0500 584 281

Salivaraukset ja avainasiat: Antti Karhunen, puh. 044 5736559

Kilpailuilmoittaja: Pirjo Tuovinen, puh. 050 534 0090

Nettisivut, STUL parikortisto ja jäsenrekisteri: Elina Jarho, puh. 0500 584 281

 


AMMATTIVALMENTAJAT

 

Vakiotanssit: Nitta Iliev, puh. 040 1625921

Kilpailu-urallaan Nitta voitti tanssiparinsa Mika Jauhiaisen kanssa kahdeksan kertaa vakiotanssien suomenmestaruuden amatööri- ja ammattilaissarjoissa. Kansainvälisillä parketeilla he olivat vakiotanssien ammattilaisten EM- ja MM-finalisteja sekä Blackpool Rising star -voittajia. Nitta toimii aktiivisesti myös tuomarina tanssikilpailuissa. Nitta on suorittanut kotimaisen Suomen Tanssinopettajain Liiton (STOL) tutkinnon, IDTA:n (The International Dance Teachers Association) Licenciate-tutkinnon ja sekä kansainvälisen tuomarointilisenssin.

Latinalaistanssit: Markku Hyvärinen, puh. 0400 387330  ja Disa Kortelainen, puh. 044 5747113

Markku ja Disa ovat 11-kertaisia suomenmestareita juniori-, nuoriso-, amatööri- sekä ammattilaissarjoista. He tanssivat Suomen maajoukkueessa vuodesta 1996 vuoteen 2010, jolloin he siirtyivät ammattilaisiksi. Tällä hetkellä he edustavat aktiivisesti Suomea WDC:n ammattilaiskisoissa kansainvälisillä parketeilla. Pari käy säännöllisesti valmennuksessa Englannissa tuoden samalla viimeisimmät tuulet myös Tanssi-Savon tanssijoiden hyödyksi. Markun ja Disan voi välillä löytää myös parketin laidalta, sillä he toimivat tuomareina kansallisissa kilpailuissa Suomessa. Markulla ja Disalla on molemmilla vuosien kokemus tanssin opetuksesta. He ovat suorittaneet sekä kotimaisen Suomen Tanssinopettajain Liiton (STOL) tutkinnon että IDTA:n (The International Dance Teachers Association) Associate- ja Licenciate-tutkinnot.

 


OHJAAJAT

Ohjaajat avustavat ammattivalmentajia ryhmien ohjauksessa. He ovat seuran omia nuoria aikuisia, jotka ovat pitkään harrastaneet tanssia ja valmentautuvat ja kilpailevat aktiivisesti.

Pinja Koskela ja JuhoTaskinen edustavat Tanssi-savoa latinalaistanssien amatööriluokan korkeimmalla taitotasolla. He  lukeutuvat Suomen amatöörisarjoissa kilpailevien lattaritanssijoiden kärkikaartiin. Iloinen ja kannustava Pinja on toiminut ohjaajana monissa Tanssi-Savon lasten ja aikuisten ryhmissä. Aina hyväntuulinen Juho on suorittanut fysioterapian opinnot ja ryhmätunteja ohjatessaan hän hyödyntääkin koulutuksensa tuomaa osaamista.

 

 

Pinja ja Juho

TANSSISALIT

 

Suunnistajantie 4, Puijonlaakso, Kuopio (Sisäänkäynti Suunnistajantien puolelta)

Tanssi-Savo ry:llä on käytössään kaksi salia

  • Iso sali on pääasiassa ryhmien käytössä, mutta vapaana ollessaan käytettävissä myös itsenäiseen harjoitteluun
  • Pieni sali soveltuu hyvin omaehtoiseen harjoitteluun

Tanssisaleilla on pukuhuoneet, suihku ja wc sekä pieni keittiönurkkaus. Pysäköintimahdollisuus on rakennuksen edessä,  huomioi merkintä "Suomen Tanssi-Studiot ".